logotype
05 -March -2021 - 15:05
ΠΡΟΣΟΧΗ
Η εταιρία Netsmart Α.Ε. δεν παρέχει υπηρεσίες αποστολής μηνυμάτων (SMS) μ
έσω 5ψήφιων αριθμών.
Η διευκρίνηση θεωρείται αναγκαία λόγω εν μέρει συνωνυμίας με εταιρία που διενεργεί διαγωνισμούς μέσω διαδικτύου και επανειλημμένων οχλήσεων από συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας.

 

Η NetSmart S.A ιδρύθηκε το 1996 στην Αθήνα και έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών και παροχής υπηρεσιών στο Internet, με  σημαντική δραστηριότητα στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά. Σήμερα, η εταιρία έχει πλέον εδραιώσει την παρουσία της στην αγορά αναπτύσσοντας συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες για τους κυριότερους τομείς e-business δραστηριοτήτων που εκτελούνται μέσω Internet αυτή τη στιγμή, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα αποδεκτών. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της επιβεβαιώνεται από τους ισχυρούς και μακροχρόνιους δεσμούς συνεργασίας που έχει αναπτύξει τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες της.


  Ο κύριος στόχος της NetSmart είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους απλούς χρήστες να μεταπηδήσουν στην επόμενη γενιά εφαρμογών πληροφορικής, που θα βασίζεται κατά κύριο λόγο στη χρήση του Web μέσα από σταθερά ή κινητά σημεία πρόσβασης. Για το σκοπό αυτό η εταιρία έχει δικό της τμήμα τεχνολογικής έρευνας και ανάπτυξης ώστε να παρακολουθεί, να απορροφά και να επεκτείνει καίριες τεχνολογίες τις οποίες επιλέγει. Τα έμπειρα στελέχη της διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη και υποστήριξη λύσεων e-Business υψηλών προδιαγραφών για τηλεπικοινωνιακούς φορείς, κυβερνητικές υπηρεσίες και μεγάλες εταιρείες με κατανεμημένες δραστηριότητες.


   NetSmart αναπτύσσει συμμαχίες με σημαντικούς παραγωγούς τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, μεταξύ των οποίων και η Sun/Oracle, με στόχο την απορρόφηση νέων τεχνολογιών και την αξιοποίησή τους στην ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών για την ελληνική αγορά. Έτσι έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί σημαντικούς παροχείς υπηρεσιών στην Ελλάδα όπως η Vodafone, η Tim και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, καθώς και μια σειρά μεγάλων πελατών και μεταπωλητών σε χώρες όπως η Σερβία, η Κροατία, η Κύπρος και η Τουρκία.


  Ειδικότερα, η NetSmart αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εφαρμογών για την δημιουργία Portal Sites τα οποία προσφέρουν προσωποποιημένες υπηρεσίες συγκέντρωσης και διάχυσης πληροφοριών καθώς και ελεγχόμενη πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες. Στα πλαίσια αυτά έχει αναπτύξει εφαρμογές για την παροχή υπηρεσιών ελληνικών και διεθνών ειδήσεων, ηλεκτρονικής αποδελτίωσης Τύπου, αποθήκευσης και αναζήτησης ιατρικών πληροφοριών για ασθενείς, πληροφοριών υγείας και ασφάλειας στην εργασία.


  Στα πλαίσια της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου τόσο σε επίπεδο επιχειρήσεων όσο και σε επίπεδο καταναλωτή,  η NetSmart διαμορφώνει νέες δυναμικές σχέσεις των πελατών της με τους προμηθευτές τους (B2B) αλλά και με το ευρύ αγοραστικό κοινό (B2C). Όλες οι συναλλαγές γίνονται κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας όσον αφορά την υποβολή των προσωπικών πληροφοριών και την διενέργεια πληρωμών σε σύνδεση με τραπεζικά συστήματα. Ενδεικτικά, η NetSmart έχει υλοποιήσει λύσεις αγοράς υπολογιστών και εξαρτημάτων πληροφορικής, διάθεσης και αγοράς εισιτηρίων μέσω Internet, κλπ.


  Η NetSmart έχει αναπτύξει εφαρμογές τηλε-εργασίας μέσω Internet καθώς και εφαρμογές τηλε-ειδοποίησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω κινητών τηλεφώνων (e-mail alert). Η πλήρης αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών οδήγησε στην ανάπτυξη εφαρμογών WAP και Mobile Internet, οι οποίες παρέχουν δυνατότητες πρόσβασης σε πληροφορίες και υπηρεσίες του Internet μέσω κινητών τηλεφώνων και άλλων φορητών συσκευών όπως PDAs, με αποκορύφωμα την πρόσφατη συμμετοχή της στην υλοποίηση των υπηρεσιών Vodafone Live!


  H NetSmart συμμετέχει επί σειρά ετών σε προγράμματα εφαρμοσμένης έρευνας που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

2021  www.netsmart.gr